جشن گرامیداشت روز کتابدار
بزرگداشت روز کتابدار با هدف ارج نهادن به خدمات بیوقفه کتابداران برگزار شد
341372.mp3
جشن گرامیداشت روز کتابدار
24 آبانماه، روز گرامیداشت کتابدار است؛ روزی که به پاس زحمات کتابداران در ترویج فرهنگ مطالعه و آگاهیبخشی به جامعه گرامی داشته میشود. کتابداران با تلاش خود، فضایی برای دسترسی به کتابها، منابع علمی و اطلاعات فراهم میکنند و نقش مهمی در ارتقای فرهنگ مطالعه ایفا میکنند. این روز بهانهای است برای قدردانی از این افراد که با فداکاری، در مسیر آگاهی و دانایی قدم میزنند و در گسترش علم و فرهنگ نقشی بیبدیل دارند. به همین بهانه مراسم بزرگداشت روز کتابدار، با حضور سرپرست، اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشکده، اعضای هیئت علمی و دانشجویان رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت، آقای دکتر رضاپور در سخنان خود به نقش حیاتی کتابداران در ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه اشاره کرد و بر اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی در دنیای امروز تأکید کرد. سرپرست دانشکده خاطر نشان کرد برگزاری این مراسم میتواند جامعه را به اهمیت کتاب و کتابخوانی بیشتر آگاه کرده و یادآور شود هر کتابخانه، مکانی برای گسترش دانش و فرهنگ است. مراسم بزرگداشت روز کتابدار، نمادی از همبستگی میان تمام افرادی است که با کتاب و کتابخوانی ارتباط دارند و نشان میدهد که این حرفه، یک رسالت فرهنگی و اجتماعی است که باید از آن تقدیر و حمایت شود.
خانم دکتر لیلا نعمتی، سرپرست معاونت آموزشی و عضو هیئت علمی گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، خانم دکتر هاله آیت اللهی، سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری و خانم دکتر باقرزاده، معاون بین الملل، در سخنانی کوتاه ضمن تبریک به مناسبت این روز از دانشجویان رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی خواستند تا با استفاده از ظرفیتهای دانشکده و تکیه بر تواناییهای خود در تمام ابعاد توانمند باشند. خانم دکتر آیت اللهی توصیه کرد دانشجویان به مباحث ارائه شده در کلاسها بسنده نکرده و خود را افرادی با تخصص در چند زمینه بسازند.
همچنین اعضای هیئت علمی رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ضمن تبریک و تقدیر از زحمات دانشجویان برای برگزاری این برنامه به اهمیت و جایگاه این رشته در پژوهش پرداختند. آقای دکتر صدقی و آقای دکتر پناهی هر یک به نوبه خود به دانشجویان توصیه کردند سطح علمی و پژوهشی خود را بالا برده و جایگاه خود را محافل علمی بین المللی تثبیت کنند.
آقای علی اوچی، دانشجوی رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و پژوهشگر برجسته کشوری در سال 1403 و خانم دکتر مژگان زارعی ونوول، دانش آموخته همین رشته، تجربیات خود را در زمینه خدمت به جامعه کتابخوان، ارتقای کیفیت خدمات کتابخانهای و ارتقای پژوهش به اشتراک گذاشتند.
در ادامه مراسم، برنامههای متنوع و شاد از جمله اجرای موسیقی زنده، اجرای استندآپ کمدی و مسابقات فرهنگی و سرگرمکننده برای شرکتکنندگان برگزار شد. شرکتکنندگان با شور و نشاط زیادی در این مسابقات حضور یافتند و از فضای پرانرژی و گرم مراسم لذت بردند. این مراسم، علاوه بر تجلیل از کتابداران و تقدیر از تلاشهای آنان، فرصتی برای آگاهیرسانی بیشتر در خصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه بود.
:
کامنت